Радіо

Радіо "Гала" та НСТУ отримали дозволи на тимчасове мовлення в зоні АТО

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення на території проведення АТО Національній суспільній телерадіокомпанії та радіокомпанії «Гала».

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

Так, НСТУ мовитиме у Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області. Зокрема, на 21 ТВК виходитимуть програми телеканалу «ЛОТ», а на частоті 92,4 МГц транслюватимуться передачі Першої програми Українського радіо.

ПрАТ «Радіокомпанія «Гала» (м. Київ) у цьому ж населеному пункті мовитиме на частоті 96,2 МГц.

Також в с. Бахмутівці буде організовано цифрове мовлення на 40 телевізійному каналі, де виходитимуть в ефір телеканали «5», «ЛОТ», «Прямий», «ПравдаТУТ».

Крім того, як додали в Нацраді, що на частоті 107,9 МГц у Бахмутівці мовитиме і «Русское радио» – Україна».

Читайте також: Нацрада хоче "запустити" ще два телеканали на Крим

Як повідомляв Укрінформ, раніше у четвер член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський заявив, що Нацрада за погодженням з Міністерством інформаційної політики 17 серпня надала дозволи на тимчасове мовлення «Русское радио - Україна» у містах Авдіївка та Мар'їнка Донецької області.

"Русское радио - Україна", за результатами моніторингів Національної ради, виконує квоти пісень (більше 25%) та ведення передач українською мовою (більше 50%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-