На Запоріжжі ліквідували пожежу у Крутоярівському лісництві

На Запоріжжі ліквідували пожежу у Крутоярівському лісництві

Фото
Укрінформ
У селі Канівське Запорізької області рятувальники ліквідували пожежу на території Крутоярівського лісництва.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

"13 серпня о 13:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у с. Канівське Запорізького району на території Крутоярівського лісництва виникла пожежа. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить суха трава, чагарники та хвойні дерева на площі 4,8 га, з них 2,8 га - верхова пожежа. Гасіння пожежі ускладнюється поривами вітру  15-20 м/с". О 17:23 вогнеборці локалізували загоряння. А о 19:28 повністю ліквідували горіння", - йдеться у повідомленні.

Від ГУ ДСНС області залучалося 9 одиниць техніки та 56 чоловік особового складу, від лісомисливського господарства - 4 одиниці техніки та 9 чоловік, від Експлуатаційного лінійного управління автомобільних шляхів - 2 автоцистерни та 2 людей,  від водоканалу було задіяно 1 автоцистерну та  1 людину.

Читайте також: Рятувальники попереджають про пожежну небезпеку в Україні

Головне управління ДСНС України у Запорізькій області попереджає, що на території області встановлено 5 клас пожежної небезпеки та  закликає громадян бути обережними під час відвідування природних екосистем, адже висока температура повітря, активне сонце, а також людська необачність можуть призвести до пожеж на відкритих територіях, в лісах та лісопаркових зонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-