Негода на Закарпатті залишила без світла й підтопила населені пункти

Негода на Закарпатті залишила без світла й підтопила населені пункти

Фото
Укрінформ
Інтенсивний дощ і сильний вітер, що пронеслися Закарпаттям у ніч на неділю, спричинили аварійні відключення електроенергії та підтоплення вулиць і дворогосподарств у кількох районах.

Про це повідомив на своєму сайті губернатор області Геннадій Москаль.

"Станом на ранок неділі без електроенергії залишаються вісім населених пунктів Мукачівського та Берегівського районів. У Свалявському та Великоберезнянському районах сильний вітер повалив на проїжджу частину кілька дерев. Зараз рух автотранспорту відновлений. Через відсутність світла в м.Берегово цілу ніч не працювала каналізаційно-насосна станція (КНС), внаслідок чого вода затопила три вулиці. З 10-ї години ранку, після відновлення електропостачання й запуску КНС, вода пішла на спад, однак центральна частина Берегова все ще знеструмлена", - розповів він.

Читайте також: На захід України йдуть грози, град і шквали

Москаль додав, що протягом ночі через відсутність електроенергії українська частина Міжнародного пункту пропуску "Лужанка" на українсько-угорському кордоні не працювала кілька годин, автомобілісти змушені були перетинати кордон через пункт пропуску "Вилок". Зараз МПП "Лужанка" працює в нормальному режимі.

Серйозних наслідків негоди по області не зафіксовано, на місцях пошкоджень електромереж працюють аварійні бригади. Протягом найближчих годин електроенергія має бути відновлена по всій області, запевнили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-