Солдати РФ на Донбасі тікають від розгульного пияцтва та недолугості начальників

Солдати РФ на Донбасі тікають від розгульного пияцтва та недолугості начальників

Укрінформ
Останнім часом спостерігається збільшення кількості конфліктів між кадровими військовослужбовцями збройних сил Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

«Спостерігається зростання протиріч та конфліктів між кадровими військовослужбовцями ЗС РФ. Зокрема, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК командири ланки “рота – взвод” обурені поведінкою так званих “радників” і звинувачують їх у розгульному пияцтві та недолугому керівництві, яке призводить до невиправданих втрат особового складу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Захарченко визнав, що "Малоросія" викликає у людей відторгнення

Як наслідок, зазначають в управлінні розвідки, декілька невдоволених командирів з-поміж росіян планують самовільно залишити підрозділи та повернутись до РФ.

Крім того, у з’єднаннях і частинах 1 армійського корпусу (Донецьк) під особистим контролем командира корпусу проводиться заміна командирів підрозділів. Заходи спрямовані на викоренення проявів невдоволення методами управлінської діяльності російського окупаційного командування. Але такі кадрові перестановки викликають обурення особового складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-