На Донеччині на блокпосту  помер поліцейській

На Донеччині на блокпосту помер поліцейській

Укрінформ
У Мар'їнці Донецької   області під час виконання службових обов’язків помер 42-річний поліцейській.  

Про це у п’ятницю повідомили в поліції Донецької області. 

«Сьогодні Олександр Трегуб заступив на стоп-контроль у Мар'їнці. Під час несення служби правоохоронцю стало зле. Коллеги надали йому домедичну допомогу та викликали швидку, але дорогою до Курахівської лікарні серце поліцейського зупинилося. Йому було 42 роки», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що цей поліцейський - переселенець з Донецька, він  у найскладніші для країни часи залишився вірним присязі і в 2014-му виїхав до Маріуполя. Працював в обласному главку поліції старшим оперативно-пошукової групи по лінії карманних крадіжок. Весь його службовий шлях присвячено карному розшуку – загалом 21 рік. 

Мар'їнка, Авдіівка, Дебальцеве – у складі зведених загонів поліції старший сержант Трегуб побував майже у всіх найгарячіших точках на мапі Донеччини. Рятував людей під нищівними обстрілами, допомагав, підтримував.

Останнім часом заступав на Мар’їнський блокпост. У 40-радусну спеку він вдягав екіпірування та сумлінно перевіряв кожну проїжджаючу автівку, бо знав, за його спиною стоять мирні мешканці не тільки Донеччини, а й інших регіонів України.

У чоловіка залишилася дружина і дві донечки 12 і 14 років.

Керівництво та особовий склад поліції Донеччини висловлює щирі співчуття сім'ї Олександра Трегуба і сумує разом з ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-