Поліція повідомила подробиці стрілянини у Миколаєві

Поліція повідомила подробиці стрілянини у Миколаєві

Укрінформ
Миколаївські правоохоронці проводять розслідування обставин стрілянини за участю представника ВО «Свобода» - порушено кримінальне провадження за фактом умисного легкого тілесного ушкодження.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Вночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення про спричинення вогнепальних поранень двом особам. На місце події прибули патрульні поліцейські та співробітники слідчо-оперативної групи Центрального відділу поліції. Виявилось, що поранення дробом спричинив двом чоловікам 28-ми та 36-ти років представник однієї з партій, який мешкає з ними по сусідству», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що між громадянами виник конфлікт на вулиці Бузькій, під час якого 59-річний місцевий мешканець вистрілив з рушниці у дорожнє покриття та влучив дробом опонентам у ноги. Для надання медичної допомоги постраждалі були доставлені до лікарні.

За вказаним фактом проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого попередньо за ознаками ч.1 ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», що передбачає покарання від штрафу до виправних робіт на строк до одного року.

Опитані свідки події, призначено проведення відповідних експертиз, слідчі дії тривають.

Читайте також: У Миколаєві свободівець поранив двох молодиків, які напали на його оселю

Як уже повідомляв Укрінформ, голова Миколаївської обласної організації ВО "Свобода" Демид Губський написав у Facebook, що активіст їхньої організації Геннадій Федюшин поранив двох молодиків, які начебто напали на його оселю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-