На Харківщині під колесами трактора загинув екотурист з Німеччини

На Харківщині під колесами трактора загинув екотурист з Німеччини

Укрінформ
Громадянин Німеччини, який загинув під колесами трактора в Дергачівському районі Харківської області, був прихильником екологічного життя.

Про це журналістам розповів в. о. керівника Дергачівської місцевої прокуратури Олександр Цимбалюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Німець приїхав до України у червні. Він познайомився у соцмережах із сім'єю з селища Шопіно та вирішив приїхати в гості. Як розповіли господарі, туриста дуже цікавило сільське життя, умови розвитку екологічного сільського господарства, екотуризм. Чоловік часто ходив у невеликі подорожі і одного разу не повернувся", - зазначив прокурор.

За його словами, пізніше виявили тіло загиблого: "Його особу встановили одразу - загиблий мав при собі відповідні документи".

"Подія трапилася 5 серпня на полі неподалік села Семенівка. Тракторист дискував поле та під час розвороту наїхав на 38-річного чоловіка, що лежав у траві. Іноземець отримав травми, несумісні з життям", - додав прокурор.

Читайте також: У Лондоні двоповерховий автобус врізався в будівлю, є постраждалі

За його словами, про подію повідомлено до консульства Німеччини в Україні.

"Дергачівська місцева прокуратура затвердила підозру працівнику сільгосппідприємства с. Семенівка у скоєнні вбивства з необережності (ч.1 ст. 119 КК України) з санкцією до п'яти років позбавлення волі", - підкреслив прокурор.

Як повідомляв відділ комунікаціїї поліцейського главку Харківської області, 5 серпня 37-річний водій трактора, виконуючи розворот у ході сільгоспробіт, не помітив чоловіка, який лежав на відстані 10 метрів від краю поля та наїхав на нього: "Тракторист не зрозумів, що переїхав людину, і продовжив рух далі".

Згідно з судово-медичним розтином, смерть чоловіка настала внаслідок тупої травми живота та грудної клітини, а також механічної асфіксії внаслідок стискання грудей та живота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-