У Покровську до Дня Незалежності відбудеться патріотичний автопробіг

У Покровську до Дня Незалежності відбудеться патріотичний автопробіг

Укрінформ
У місті Покровськ Донецької області до Дня Незалежності України відбудеться патріотичний автопробіг за участю військової автотехніки.

Про це в четвер кореспондентові Укрінформу повідомили в Покровській міській раді.

«Так, 24 серпня у Покровську відбудеться традиційний патріотичний автопробіг, присвячений Дню Незалежності України. Очікується участь до 100 автомобілів, у тому числі, і військової автотехніки. Маршрут руху великий, тож усі охочі з навколишніх населених пунктів можуть приєднатися», - сказали в міськраді.

Зазначили, що організовується автопробіг цього року Покровською міськрадою спільно з громадськими організаціями міста і військовими Нацгвардії, «яких попросили взяти участь у патріотичному автопробігу».

Старт автопробігу заплановано на 11:00. Маршрут: Покровськ - Лисівка - Новогродівка - Миколаївка - Желанне - Новоселівка Перша; зупинка планується біля пам'ятника загиблим бійцям 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади (ЗСУ). Потім автопробіг пройде по маршруту: Уманське - Нетайлове; зупинка біля пам'ятного місця загиблого екіпажу танка 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади, і завершиться, пройшовши через Карлівку в Покровськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-