Росія посилила прикордонний контроль на кордоні з

Росія посилила прикордонний контроль на кордоні з "ЛНР" - Тимчук

Укрінформ
Росія посилила прикордонний контроль на автомобільних пунктах пропуску на неконтрольованій Україною ділянці держкордону у Луганській області ("ЛНР").

Зокрема, паспортні дані громадян вносять у відповідну комп'ютерну базу Прикордонної служби ФСБ Росії. Про це повідомляється у оперативних даних групи "Інформаційний спротив", опублікованих на сторінці в Facebook керівника групи Дмитра Тимчука.

"Росія посилює прикордонний контроль на автомобільних пунктах пропуску на неконтрольованій Україною ділянці держкордону у Луганській області ("ЛНР"). При перетині громадянами російського ПП "Гукове", їхні паспортні дані вносяться до відповідної комп'ютерної бази Прикордонної служби ФСБ РФ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Хуг заявляє, що на Луганщині бракує пунктів пропуску

Зазначається, що залежно від наявної про особу інформації, щодо даної особи здійснюється спрощений, звичайний або посилений прикордонний та митний контроль: "Така практика створює значні черги при спробах громадян окупованих територій виїхати на територію РФ, що викликає їхнє невдоволення".

"Разом із тим, згідно із досягнутими домовленостями між Прикордонною службою РФ та "прикордонною службою ЛНР", для громадян "республіки", які зобов'язуються на території Росії не залишати межі Ростовської обл., оформлення страхового поліса на легковий автомобіль не є обов'язковим", - повідомили у "ІС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-