Майже 1000 випускників звернулися до освітніх центрів «Донбас-Україна» на Луганщині

Майже 1000 випускників звернулися до освітніх центрів «Донбас-Україна» на Луганщині

Укрінформ
До освітніх центрів «Донбас-Україна», що діють при восьми вищих навчальних закладах, за консультацією звернулися 956 випускників шкіл з тимчасово непідконтрольних українській владі територій та населених пунктів, що знаходяться на лінії розмежування.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Усього до освітніх центрів «Донбас-Україна» звернулися 956 випускників шкіл з тимчасово непідконтрольних українській владі територій та населених пунктів, що знаходяться на лінії розмежування. З них 116 – на минулому тижні. До 30 вересня вони можуть вступити на навчання до ВНЗ чи профліцею за спрощеною системою. Для проходження річного оцінювання та державної підсумкової атестації направлено до школи для отримання документу державного зразка: про базову загальну середню освіту – 10 абітурієнтів; про повну загальну середню освіту – 44 абітурієнти; про базову загальну середню освіту та повну загальну середню освіту – 34 абітурієнти», - йдеться в повідомленні.

Подали документи для вступу до ВНЗ із тимчасовою довідкою (тобто вже пройшли річне оцінювання та державну підсумкову атестацію) 82 абітурієнти.

Із документом державного зразка (за вступними іспитами) подали заяви 339 абітурієнтів для вступу до ВНЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-