АТО: за добу 18 обстрілів, один український воїн загинув, двоє поранені

АТО: за добу 18 обстрілів, один український воїн загинув, двоє поранені

Укрінформ
Впродовж минулої доби ситуація у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте контрольованою ЗСУ. Порівняно з попередніми днями кількість обстрілів наших позицій суттєво не зменшилась, а противник і далі активно застосовує озброєння заборонене мирними домовленостями. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Наприкінці доби, практично всю ніч тривало вогневе протистояння у районах Авдіївки та на шахті Бутівка, що на Донецькому напрямку. Російсько-окупаційні угруповання використовували міномети калібру 82 міліметри, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Українські війська асиметрично відповіли ворогу", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що на Луганському напрямку бойовики використовували заборонені міномети калібру 82 міліметри неподалік Кримського та Трьохізбенки. А близько 22 години випустили 6 мін калібру 120 міліметрів по українських позиціях в районі Новотошківського. 

Читайте також: АТО: під Мар'їнкою загинув український боєць

"На Приморському напрямку бандити били з мінометів і гранатометів по українських укріпленнях у Новомихайлівці, Чермалику та Водяному. Крім того, ввечері, в результаті гранатометного обстрілу нашого опорного пункту в районі Талаківки, двоє військових отримали поранення", - повідомляє штаб

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили режим перемир’я. Один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення.

Фото: vl.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-