Учаснику перестрілки в Дніпрі вручили ще дві підозри

Учаснику перестрілки в Дніпрі вручили ще дві підозри

Укрінформ
У Дніпрі вручили ще два повідомлення про підозру учаснику перестрілки, в якій загинуло двоє учасників АТО, Давиду Пабілеру.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними поліції, вручене повідомлення про підозру у скоєнні злочинів за частиною 2 статті 189 (вимагання) і частини 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

1 серпня учаснику перестрілки в Дніпрі, громадянину Ізраїлю, було вручено перше повідомлення про підозру. У той же час, як повідомили в поліції, питання про обрання чоловіку запобіжного заходу все ще вирішується суді.

Читайте також: Стрілянина в Дніпрі: ще одному учаснику пред'явили підозру - ЗМІ

Обрання запобіжного заходу підозрюваному у Бабушкінському районному суді Дніпра почалося ще 2 серпня. Процес затягнувся через численні клопотання захисту. Сторона захисту кілька разів клопотала про відвід судді й слідчого, адвокати заявили клопотання про необхідність залучення перекладача з івриту, оскільки їх підзахисний, громадянин Ізраїлю, не розуміє української та російської мов.

Читайте також: Розстріл АТОшників у Дніпрі: підозрюваний довів перекладача до істерики

Нагадаємо: 24 липня у Дніпрі сталася перестрілка, в результаті чого загинули два колишніх бійця АТО, а п'ятеро учасників отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-