У кожному районі Маріуполя за підтримки Євросоюзу відкриті мобільні консультаційні пункти

У кожному районі Маріуполя за підтримки Євросоюзу відкриті мобільні консультаційні пункти

Укрінформ
У кожному районі Маріуполя за підтримки представництва Європейського Союзу відкриті мобільні консультаційні пункти для надання соціальних послуг сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Про це у понеділок повідомили в Маріупольській міській раді.

«З метою надання соціальних послуг сім’ям, які перебуваюсь у складних життєвих обставинах при підтримці представництва Європейського Союзу в кожному районі Маріуполя, в тому числі у віддалених селищах (Сартана, Талаківка, Гнутове, Виноградне, Піонерське, Приморське та інші) відкриті мобільні консультаційні пункти, які виїжджають та працюють за графіком», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в роботі пунктів беруть участь усі служби, які надають соціальні послуги – в залежності від потреб мешканців. У рамках реалізації проекту технічної допомоги Європейського Союзу «Нарощування потенціалу громади міста Маріуполя для підтримки внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців, які постраждали в результаті конфлікту» закуплено автомобілі для організації консультування населення у віддалених районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-