Біля Скадовська вітер перекинув вантажівку на жінку з дітьми, є жертви

Біля Скадовська вітер перекинув вантажівку на жінку з дітьми, є жертви

Укрінформ
У селищі Лазурне Скадовського району від пориву вітру вантажний автомобіль перекинувся на жінку, яка стояла поруч - жінка загинула на місці. Також травмовано двоє дітей, які перебували у кабіні автомобіля.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у понеділок в департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

«Повідомлення про нещасний випадок за адресою Скадовський район смт. Лазурне надійшло  6 серпня о 15 год. 27 хв. Автомобіль, який стояв, від пориву вітру перекинувся та придавив кабіною жінку, 1962 року народження. Вона стояла біля машини, укриваючись від дощу. Жінка загинула на місці», - повідомили у департаменті.

Читайте також: Смертельне ДТП під Києвом: шестеро загиблих

Також, як повідомляють у департаменті, у кабіні автомобіля знаходились двоє братів  - діти 2015 та 2007 років народження.

«Хлопчик 2015 р.н.  отримав струс головного мозку, тупу травму живота, забої м’яких тканин обличчя, ушкодження губи – знаходиться у стані  середньої  тяжкості. Інша дитина, 2007 р. н. отримала  закриту черепно - мозкову травму і знаходиться в тяжкому стані», - повідомили у департаменті.

Постраждалих госпіталізовано у хірургічне відділення Скадовської центральної районної лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-