На Луганщині жінка вербувала дівчат, аби продати їх у сексуальне рабство до РФ

На Луганщині жінка вербувала дівчат, аби продати їх у сексуальне рабство до РФ

Укрінформ
На Луганщині затримано жінку, яка вербувала співвітчизниць з метою їх подальшої сексуальної експлуатації у Російській Федерації.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, зловмисницю затримано під час спроби переправити до РФ трьох дівчат (у тому числі одну неповнолітню).

«Встановлено, що мешканка Луганщини вербувала на території області жінок з метою їх подальшої сексуальної експлуатації у Російській Федерації. Напередодні при здійсненні спроби переправлення вищевказаних осіб до Російської Федерації зловмисницю затримано працівниками Управління по боротьбі з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції України у Луганській області в порядку ст. 208 КПК України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Поліцейські на Київщині ліквідували плантацію коноплі

Наразі вирішується питання щодо повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-