В Одесі побилися

В Одесі побилися "азовці" і пікетувальники прокуратури: 6 затриманих

Фото
Укрінформ
Шістьох учасників штовханини біля будівлі Одеської облпрокуратури, що переросла у сутички між учасниками двох акцій протесту, затримали сьогодні працівники поліції.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Одеській області. 

"Близько 250 одеситів вимагали біля будівлі прокуратури Одеської області повернення у комунальну власність міської лікарні швидкої допомоги. Під час акції протесту виникла суперечка між ними і представниками однієї з громадських організацій (Цивільного корпусу "Азов". - Ред.), які заявили про незгоду з їхніми вимогами. Працівники поліції не допустили розвитку конфлікту та припинили протиправні дії правопорушників", - зазначили в поліції.

Читайте також: Теракт в Одесі здійснили навчені в РФ "липові" переселенці - СБУ

Шістьох осіб за вчинені хуліганські дії, а також напад на працівників поліції та заподіяння їм тілесних ушкоджень доставлено до відділів поліції Одеси.

Наразі стосовно правопорушників відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання стосовно обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-