Ситник і Холодницький

Ситник і Холодницький "порушили традиції" заради управління НАБУ в Одесі

Оновлено
Укрінформ
Одеське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України розпочинає свою роботу, але наразі ним керуватиме заступник керівника.

Про це директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник сказав на брифінгу в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, керівника територіального управління у нас не вийшло відібрати ні з першої, ні з другої, ні з третьої чи четвертої спроби. Ми вирішили дещо порушити традиції і відкрити територіальне управління фактично без керівника, а маючи тільки заступника керівника територіального управління. Поки що обов'язки директора Одеського територіального управління НАБУ виконує Вікторія Скорикова", - сказав Ситник.

Він наголосив, що відкривати управління вкрай необхідно було, бо є справи щодо Одеського регіону, які перебувають у стадії розслідування, і без оперативної підтримки на місці вони не матимуть перспектив бути скерованими до суду.

Читайте також: Теракт в Одесі здійснили навчені в РФ "липові" переселенці - СБУ

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький упевнений, що це управління працюватиме ефективно. "Воно покаже результат", - підкреслив він.

Ситник наголосив, що конкурс на посаду керівника управління триває.

За його словами, відбір керівника затягується, в тому числі через недостатню підготовку кандидатів для зайняття цієї посади.

Директор НАБУ повідомив, що на сьогодні в Одеському територіальному управлінні працює 8 детективів із 16, передбачених в штаті для даного управління. Решта 8 будут призначені, за його словами, у найближчий час.

“Що таке Одеське територіальне управління - це 24 співробітники, з них - 16 детективів, і його юрисдикція розповсюджується на Південний регіон України”, - пояснив він.

Основне завдання місцевих представників НАБУ - налагодження комунікації з органами влади, з громадським активом, із засобами масової інформації і забезпечення оперативних позицій в Одесі.

Одеське територіальне управління утворене 10 грудня 2015 року. Його юрисдикція поширюється на Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-