У Харкові нападників на таксиста затримали по гарячих слідах

У Харкові нападників на таксиста затримали по гарячих слідах

Укрінформ
Двоє невідомих напали на водія таксі на вул.Наріманова в Новобаварському районі Харкова.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла інспектор прес-служби патрульної поліції Харкова Карина Курбанова.

"Напад на таксиста скоєно близько 04:00. Зловмисники застосували сльозоточивий газ і, погрожуючи предметом, схожим на ніж, намагалися забрати у таксиста гроші. Проте на шум збіглися перехожі, і нападники втекли", - відзначила Курбанова.

За її словами, таксист відразу ж звернувся із заявою до поліції і описав нападників.

"Правоохоронці негайно вирушили на пошуки. Вже через кілька хвилин вони побачили одного з нападників на ближній вулиці Полтавський шлях. Потерпілий впізнав свого кривдника, і того затримали. Трохи пізніше на платформі Південного вокзалу поліцейські виявили іншого зловмисника, який вже мав намір поїхати з міста. Його також затримано", - додала Курбанова.

За її словами, для з'ясування всіх обставин патрульні передали затриманих слідчо-оперативній групі Новобаварського відділу поліції: "Їм загрожує покарання за спробу розбою".

Читайте також: У Харкові з ножем напали на таксиста, поліція розшукує вбивцю

Як повідомляв Укрінформ, напади на таксистів траплялися і раніше. Так, вранці 20 липня у Харкові на проспекті Героїв Сталінграда в припаркованому таксі виявлено тіло 47-річного водія. За висновком експертів, чоловік загинув від численних ножових поранень. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (навмисне вбивство) і ч.4 ст.187 (розбій).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-