РФ готується замінити

РФ готується замінити "бойових командирів" на Донбасі кадровими офіцерами - розвідка

Укрінформ
Представники Південного військового округу  Збройних Сил РФ рекомендують командуванню здійснити заміну командирів батальйонів і взводів з числа місцевих найманців на кадрових офіцерів у окупованих районах Донецької і Луганської областей.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"Представниками Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ за результатами перевірок з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК надано звіти командуванню ЗС РФ, у яких констатується невідповідність займаним посадам офіцерів ланки "командир батальйону – командир взводу" з числа місцевих найманців за професійними, діловими та морально-психологічними якостями", - йдеться у повідомленні. У цьому зв’язку рекомендовано здійснити заміну вказаної категорії кадровими офіцерами ЗС РФ.

З метою підготовки "правового підгрунтя" для реалізації вказаних заходів представниками Федеральної служби безпеки  РФ активізовано оперативно-розшукові дії, спрямовані на підготовку компромату на командирів з числа місцевих жителів і проведення превентивних дій з недопущення формування і поширення протестних настроїв серед особового складу, пов’язаних з "кадровими змінами".

Читайте також: Колишнього спільника "Мотороли" судитимуть заочно

Станом на 2 серпня  російським окупаційним командуванням вже зміщено з посад трьох командирів батальйонів зі складу 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк), 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-