Штаб АТО: бойовики активізувалися вздовж усієї лінії фронту

Штаб АТО: бойовики активізувалися вздовж усієї лінії фронту

Укрінформ
Вівторок, 1 серпня, у зоні АТО відзначився активізацією російсько-терористичних угруповань фактично вздовж усієї лінії розмежування.

Про це йдеться у зведених даних прес-центру штабу АТО. 

"З опівночі і до 18 години бойовики 10 разів відкривали вогонь по наших позиціях. Так, близько опівночі, з мінометів калібру 82 міліметри злочинці вдарили по опорному пункту українських військових у Кримському, що на Луганському напрямку", - зокрема, йдеться у повідомленні.

Як додали у штабі, близько 1-ї години ночі на Донецькому напрямку, бойовики обстріляли з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї наші укріплення у селищі Луганське. Внаслідок цього обстрілу один військовослужбовець сил АТО отримав поранення.

Читайте також: АТО: 7 обстрілів Кримського бойовиками

На Маріупольському напрямку ворожі провокації зафіксовані поблизу Новотроїцького та Водяного.

Варто додати, що, незважаючи на намагання ворога нав’язати нам збройне протистояння, групи цивільно-військового співробітництва ЗС України допомагають відновлювати зруйнований Донбас. Так, від сьогодні у трьох прифронтових селах Піски-2, Жованка, Бахмутка з’явилась електроенергія. Прокладання ліній електропередач тривало декілька місяців і дуже ускладнювалося обстрілами бойовиків, які, попри гучні заяви, відверто не бажали покращити життя мирних мешканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-