АТО: бойовики сім разів обстріляли Кримське - з гранатометів і мінометів

АТО: бойовики сім разів обстріляли Кримське - з гранатометів і мінометів

Карта
Укрінформ
На Луганському напрямку за добу сталося 11 обстрілів з боку бойовиків, зокрема 4 – з мінометів.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Одразу після опівночі бойовики здійснили по одній короткій збройній провокації у Новоолександрівці та Попасній. Після цього на фронті було спокійно до 13 години, коли окупанти відкрили вогонь з гранатометів по Новотошківському. В подальшому, ворог зосередив свою вогневу активність поблизу Кримського – з 17 години до кінця доби бойовики провели там 7 обстрілів. Окупанти застосовували стрілецьку зброю, гранатомети різних модифікацій, а також міномети. Українські військові відкривали вогонь у відповідь на найбільш зухвалі збройні провокації з боку ворога", - сказав він.

Читайте також: Доба в АТО минула без втрат, п’ятеро поранених

За словами Лисенка, на Донецькому напрямку 80% відсотків збройних провокацій вчора припали на ділянку фронту Авдіївка – позиція «Шахта Бутовка», де російсько-окупаційні війська 4 рази відкривали вогонь з гранатометів. Ще один обстріл з гранатометів відбувся в Луганському.

Вчора на Донецькому напрямку сталося 5 збройних провокацій з боку ворога, зазначив речник МОУ.

Він додав, що на Маріупольському напрямку пізно ввечері бойовики провели по одному обстрілу з гранатометів у Павлополі і Широкиному. На інших ділянках фронту вчора було спокійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-