Стрілянина в Дніпрі: ще одному  учаснику пред'явили підозру - ЗМІ

Стрілянина в Дніпрі: ще одному учаснику пред'явили підозру - ЗМІ

Укрінформ
Ще одному  учаснику стрілянини, яка сталася в Дніпрі 24 липня, пред'явили підозру і, за деякими даними, перевели його з лікарні до слідчого ізолятора.

Про це із посиланням на неназвані джерела в поліції повідомляє Цензор.нет 

"Відразу після вильоту Калашникова (ще одного учасника стрілянини, який був важко поранений і перебував у лікарні. - ред.) поліція прибула до лікарні Мечникова, і ще одному пораненому свідкові з числа нападників - Давиду Пабілеру, було пред'явлено підозру... Тепер виїзд Пабілера неможливий, за даними нашого джерела, Пабілера сьогодні доправлено до ізолятора тимчасового утримання на період слідства", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю двом учасникам стрілянини 24 липня визначили запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці (без права внесення застави). Ще один знаходився в лікарні ім. Мечникова в тяжкому стані, тому жодних слідчих дій з ним не проводились. Вчора стало відомо, що його вивезли за кордон - імовірно, на лікування до Ізраїля.

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: один із фігурантів залишив лікарню і виїхав за кордон

24 липня на пр. Гагаріна в Дніпрі сталася збройна сутичка, в якій нападники вбили двох ветеранів АТО, Олексія Вагнера і Максима Іващука, і поранили третього - адвоката Едмонда Саакяна.

Останній зі свого зареєстрованого карабіна поранив чотирьох супротивників; вони були затримані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-