Штаб АТО показав трофеї, захоплені в бойовиків під Новотошківським

Штаб АТО показав трофеї, захоплені в бойовиків під Новотошківським

Фото
Укрінформ
Штаб АТО показав захоплену під Новотошківським у бойовиків трофейну зброю.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Українські бійці в результаті бою на Луганському напрямку захопили чергові докази російської присутності на Донбасі. В ході бойового зіткнення, яке сталося 27 липня, з ворожою ДРГ, українські бійці захопили трофейну зброю та засоби зв’язку. Пропонуємо вашій увазі докази російської присутності на Донбасі що використовується терористами та доводить факти постачання зброї та участі регулярних частин ЗС РФ у війні проти України", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначають, що на фото: ручний протитанковий гранатомет, РПГ-7В -1 одиниця; кулемет Калашникова - 1 одиниця; аналогова радіостанція «Motorola».

Читайте також: Сили АТО відповіли вогнем на ворожі обстріли Кам'янки й Авдіївки - штаб

Нагадаємо, 27 липня о 7:40 ранку бойовики відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї у напрямку позицій захисників Новотошківського. Через п’ять хвилин українські військові помітили висування ДРГ бойовиків чисельністю до 10 осіб у напрямку українського опорного пункту. Терміново було прийнято рішення на відкриття вогню на ураження. Внаслідок скоординованих дій наших військових ворог відступив уже за 15 хвилин, лишивши на полі бою ручний протитанковий гранатомет, кулемет, а також радіостанцію. Втрати противника склали: 1 вбитий та 1 поранений. На жаль, у ході бойового зіткнення двоє українських бійців було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-