Бойовики обстріляли Красногорівку зі 120 мм мінометів: 1 загиблий, 6 поранених

Бойовики обстріляли Красногорівку зі 120 мм мінометів: 1 загиблий, 6 поранених

Укрінформ
За суботу вбито одного нашого воїна, шістьох поранено.

Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00. 

"Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення АТО загострилась. Із початку доби російсько-терористичні угруповання двічі відкривали вогонь, але ці обстріли призвели до загибелі та поранень українських військових. Так, на Маріупольському напрямку, близько 8 години, злочинці вдарили з міномету калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО на підступах до Красногорівки. Три міни лягли неподалік нашого опорного пункту. В результаті цього обстрілу один військовослужбовець ЗС України загинув, шестеро отримали поранення різного ступеню", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також: АТО: найгарячіше на Луганському напрямку

Як зазначається, другий факт застосування бойовиками зброї зафіксований неподалік Новотошківського. Тут бойовики відкривали вогонь з гранатометів. 

"Вже не вперше поодинокі прицільні обстріли позицій сил АТО призводять до жертв. І хоча українська сторона суворо дотримується перемир’я, майже на кожен обстріл бойовиків від наших бійців йде асиметрична відповідь. Кожен український загиблий і поранений буде дорого коштувати ворогу", - зазначили в прес-центрі штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-