В Одесі затримали ключового фігуранта справи

В Одесі затримали ключового фігуранта справи "2 травня"

Укрінформ
В Одесі співробітниками Департаменту карного розшуку Нацполіції в ході спецоперації було затримано колишнього першого заступника ГУ ДСНС України в Одеській області Руслана Великого.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін у Facebook

"Сьогодні в Одесі співробітниками Департаменту карного розшуку Нацполіції в ході спецоперації було встановлено місцезнаходження та затримано колишнього першого заступника ГУ ДСНС України в Одеській області Руслана Великого, який під час виконання своїх службових обов'язків не вжив заходів до направлення наявних сил і засобів для гасіння пожежі у будинку профспілки під час трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі, коли загинули 42 людини та 125 чоловік отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Затриманий з 2016 року ухилявся від слідства та знаходився у розшуку. Судом йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою", - написав Аброськін.

Читайте також: Фігурант "справи 2 травня" Фучеджи отримав громадянство Росії

Він зазначив, що колишній "бос" Великого - Володимир Боделан ховається від правоохоронних органів України в тимчасово окупованому Криму, де займає посаду "керівника МНС".

Аброськін також додав, що протягом 2017 року оперативниками поліції затримані 4 особи, які підозрюються у скоєні злочинів 2 травня 2014 року в Одесі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-