Мера Енергодара оголосили в розшук

Мера Енергодара оголосили в розшук

Укрінформ
Міського голову Енергодара Павла Музику, підозрюваного у незаконному звільненні одного з керівників комунальних підприємств, оголошено в розшук через неявку до суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області. 

"13 липня підозрюваного викликано до Енергодарської місцевої прокуратури для проведення слідчих дій. На вказаний виклик останній не з’явився, про поважність причин неявки не повідомив. Крім того, під час допиту сусідів підозрюваного встановлено, що він за адресою постійного проживання тривалий час не з’являвся, під час допиту працівників виконавчого комітету Енергодарської міської ради встановлено, що міський голова Енергодара перебуває у відпустці та точне місце перебування його невідоме", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Мера Енергодара відпустили на поруки

Енергодарською місцевою прокуратурою до суду направлено клопотання про зміну запобіжного заходу з особистого зобов’язання на тримання під вартою.

Під час проведення сесії міської ради  Енергодара (6 червня 2017 року) міському голові було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 172, ч. 1 ст. 364 КК України – "Незаконне звільнення одного з керівників комунальних підприємств, поєднане з зловживанням службовим становищем". 12.06.2017 слідчим суддею Енергодарського міського суду винесено ухвалу про застосування до міського голови Енергодара запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-