У Миколаєві двоє закоханих вкоротили собі життя

У Миколаєві двоє закоханих вкоротили собі життя

Укрінформ
У Миколаєві двоє закоханих вкоротили собі життя: 25-річний юнак повісився, а його 19-річна подруга стрибнула з даху багатоповерхівки.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«25 липня близько другої години ночі до поліції Центрального району звернулася мешканка мкр Матвіївка з повідомленням про те, що вона виявила повішеним свого 25-річного брата. Вранці о 8:00 того ж дня перехожі виявили тіло 19-річної дівчини, яка також покінчила життя самогубством, стрибнувши з даху недобудованої багатоповерхівки по пр. Героїв України», - розповіли у поліції.

Як встановили слідчі, ввечері хлопець, проходячи повз розважальний заклад, побачив, що біля нього лежить чоловік. Вирішив допомогти, однак поки він намагався підняти нетверезого відвідувача кафе, до них підійшла компанія молодих людей, які, не розібравшись в ситуації, подумали, що чоловіка парубок намагається пограбувати.

Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Хлопець образився на компанію молодиків і пішов додому, однак не міг заспокоїтися, мовляв, хотів допомогти, а натомість отримав стусанів. Він повернувся до бару, де знову виник конфлікт, у який втрутилася сусідка хлопця і супроводила його додому.

Згодом хлопець зателефонував своїй дівчині, зізнався їй у коханні, поклав слухавку та скоїв суїцид через повішання на подвір’ї свого дому.

Стурбована пізнім дзвінком дівчина неодноразово телефонувала йому, однак слухавку вже ніхто не брав. Вже після того, як було знайдено хлопця мертвим, родичі повідомили сумну звістку дівчині. Після чого вона також покінчила життя самогубством.

Зі слів свідків та сусідів, родини молодих людей благополучні.

Читайте також: Поліція розслідує інцидент екс-нардепа з журналістом

Розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство). Тіла направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-