На Закарпатті через негоду знеструмлені майже 40 населених пунктів

На Закарпатті через негоду знеструмлені майже 40 населених пунктів

Фото
Укрінформ
На Закарпатті внаслідок негоди 30 населених пунктів повністю залишилися без електропостачання, ще вісім - частково.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Закарпатській області.

"Станом на 07:00 25 липня, за попередніми даними, в області відключеними від електропостачання залишалися 8 населених пунктів частково та 30 повністю. Зокрема: Ужгородський р-н (5 частково та 5 повністю); Мукачівський р-н (1 частково та 12 повністю); Міжгірський р-н (1 частково та 1 повністю); Рахівський р-н (1 повністю); Воловецький р-н (7 повністю); Перечинський р-н (1 повністю); Іршавський р-н (1 повністю); Хустський р-н  - 1 частково м. Хуст та 2 повністю", - йдеться у повідомленні.

Також інформують, що в ніч на 25 липня сильні пориви вітру спричинили падіння аварійних дерев, у двох випадках вони потрощили транспортні засоби.

Так, 24 липня о 23:10 дерево впало на проїжджу частину на вулиці Ужгородська в м. Перечин, о 23:30  - у в с. Тур'ї Ремети Перечинського району.

Три випадки падіння дерев сталися і в обласному центрі. У двох із них були пошкоджені транспортні засоби - автомобілі "ВАЗ 2106" та Daewoo Lanos.

У с. Кольчино Мукачівського району о 23:50 дерево повалилося на проїжджу частину  автошляху міжнародного значення Київ-Чоп.

Читайте також: Рятувальники Закарпаття у стані підвищеної готовності через метеопрогнози

У всіх випадках обійшлося без загиблих та травмованих, зазначають у ДСНС.

Фото: ДСНС України у Закарпатській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-