Зловмисників, які розстріляли ветеранів АТО у Дніпрі, госпіталізували - ЗМІ

Зловмисників, які розстріляли ветеранів АТО у Дніпрі, госпіталізували - ЗМІ

Укрінформ
Четверо зловмисників, які відкрили вчора стрілянину в центрі міста Дніпро, також поранені і знаходяться під охороною у лікарні ім.Мечникова.

Про це з посиланням на джерела у поліції та у лікувальному закладі повідомляє головний редактор сайту Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"У лікарні Мечникова під охороною знаходяться четверо нападників, які отримали поранення внаслідок вогню у відповідь. За даними джерел Цензор.НЕТ у поліції Дніпра, це бандити, причетні до організованої злочинності, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, у тому числі за розбій... Їхні імена поки не оприлюднено. Вдалося дізнатися, що найбільш відомий поліції певний Лакіза", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Дніпрі загибель АТОшників назвали “умисним вбивством” і порушили справу

За інформацією Бутусова, хтось із групи учасників АТО зумів відкрити вогонь у відповідь з пістолета. Внаслідок поранення отримали четверо нападників. За попередніми даними, двоє отримали легкі поранення, двоє - серйозні, але їхній стан стабільний.

Журналіст також повідомив, що, за попередніми даними, причиною конфлікту може бути справа про захист прав одного з фермерських господарств, яке вів Едмонд Саакян як адвокат. Бандити нібито хотіли втрутитися у цю суперечку з боку іншого учасника.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, у понеділок, на проспекті Гагаріна, 92, у Шевченківському районі Дніпра невідомі під'їхали на автомобілі та з автоматичної зброї нанесли вогнепальні поранення шістьом громадянам, які знаходилися на літньому майданчику кафе. Внаслідок двоє ветеранів АТО загинули, а ще четверо, у тому числі адвокат Едмонд Саакян, отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-