Контррозвідника СБУ арештували за хабарництво, застава - 128 тисяч

Контррозвідника СБУ арештували за хабарництво, застава - 128 тисяч

Укрінформ
У Дніпропетровській області обрано запобіжний захід з можливістю внесення застави співробітнику військової контррозвідки СБУ, якого затримали на хабарі.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону України 

«За клопотанням військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України 21.07.2017 Жовтневим районним судом м. Дніпра обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою співробітнику військової контррозвідки СБУ. Як альтернативу судом визначено можливість внесення застави в розмірі 128 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 19 липня 2017 року військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками управління внутрішньої безпеки СБ України у Дніпропетровській області на хабарі в сумі 1,5 тис. дол. США затримано співробітника військової контррозвідки СБ України. Неправомірну вигоду правоохоронець неоднаразово вимагав та одержував від жінок, які надають приватні послуги, за сприяння у неперешкоджанні ведення порнобізнесу.

Читайте також: Суд арештував вилучені в охоронця Розенблата $200 тисяч

Військовою прокуратурою затриманій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом).

Подальшу долю військового вирішуватиме суд. За скоєний злочин йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: kstati.dp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-