Луценко завітав на автомийку, яка обіцяла не питати про “трупи в багажнику”

Луценко завітав на автомийку, яка обіцяла не питати про “трупи в багажнику”

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко і міський голова Дніпра Борис Філатов навідалися на автомийку, власники в рекламі розмістили хуліганську вивіску із слоганом.

Про це у Facebook з неабиякою частиною гумору написав сам Філатов.

Буквально вивіска пропонувала таке: "У салоні кров відпилососимо, чий труп в багажнику - не запитаємо".

"Сидиш ти, такий креативний, і думаєш, як підвищити продажі. І, нарешті, тобі здається, що вихід знайдений. І тепер у твоєї автомийки немає відбою від клієнтів. Але одного прекрасного дня до тебе "на вогник" заглядає мер і... генеральний прокурор. І говорять: "А що у вас тут за неподобства такі кояться? А ну відповідайте!", – написав мер Дніпра.

Читайте також: Google братиме гроші за перегляд сайтів без реклами

Він підкреслив, що Дніпро - унікальне місто унікальних людей, і уточнив, що “жоден підприємець у ході прогулянки не постраждав. Окрім втрати дару мови”.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 21 липня, в Дніпрі пройшла оперативна нарада під головуванням генерального прокурора України Юрія Луценка.

Філатов поскаржився генпрокуру на будівництво житлового будинку, яке зводиться в центрі міста по вулиці Плеханова, 15 без єдиного дозвільного документа. Цього ж дня прокуратурою накладено арешт на цей самобуд, про що повідомила прес-секретарь прес-служби Луценка Лариса Сарган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-