Поліція провела обшук у Житомирській міськраді

Поліція провела обшук у Житомирській міськраді

Укрінформ
В управлінні комунального господарства Житомирської міської ради 21 липня поліція провела обшук. Зокрема, правоохоронці перевіряють документацію стосовно реконструкції скверу ім. Олега Ольжича.

Інформацію про обшуки в мерії кореспондентові Укрінфомру підтвердили в прес-службі головного управління Нацполіції в Житомирській області.

"21 липня слідчими Житомирського відділу поліції спільно з оперативниками управління захисту економіки проведено санкціоновані обшуки в одному з управлінь міської ради та в офісі фірми-підрядника, виконавця певних робіт. Обшуки проведені в рамках досудового розслідування, яке розпочато за статтею 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Вилучено службову документацію, з якою й працюватимуть у ході слідства", - прокоментувала речниця ГУНП в області Алла Ващенко.

Як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, поліція перевіряє проведення тендерів з ремонтних робіт у місті Житомирі.

"Наразі правоохоронці перевіряють документацію з проведення реконструкції скверу ім. Олега Ольжича. Житомирська міська рада зацікавлена у контролі з витрачання бюджетних коштів та проведенні підрядниками якісних робіт з ремонтів та реконструкцій", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Розенблату наділи електронний браслет у Житомирі - САП

У цьому році Житомирська міська рада виділила більше 100 млн грн на ремонтні роботи, за які будуть проведені ремонти на автошляхах, тротуарах, прибудинкових територіях, комунальних мережах та реконструкції скверів.

Фото: Житомир.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-