Під Миколаєвом горіло звалище шин

Під Миколаєвом горіло звалище шин

Фото
Укрінформ
Під Миколаєвом горіло звалище відпрацьованих гумових шин – чорний стовп диму було видно за кілька кілометрів.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області. 

«17 липня о 18:10 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу відпрацьованих гумових шин на відкритій приватній території с. Весняне Миколаївського району. Завдяки вжитим заходам о 01:15 пожежу було ліквідовано», - йдеться у повідомленні.

Площа пожежі складала 500 кв.м, спостерігалося полум'яне горіння. Пожежі був присвоєний підвищений номер виклику, додатково залучено техніку та особовий склад з 5 підрозділів.

Для координації дій організовано роботу штабу на пожежі за участю представників Служби порятунку та  Миколаївської районної державної адміністрації. Для підвозу води залучено техніку товариства з обмеженою відповідальністю  «Нива Весняне»,  міського полігону твердих побутових відходів КП «Миколаївкомунтранс», громадської організації «Нове покликання».

Для недопущення повторного загоряння, станом на 11:00 18 липня, продовжується чергування резервного відділення та здійснюється «проливка».

Читайте також: На Донеччині згоріли близько 20 гектарів пшениці

Причину пожежі встановлюють правоохоронці. Загиблих та постраждалих немає.

Всього до гасіння пожежі залучалось 9 одиниць техніки та 30 чоловік, від Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 5 автомобілів та 25 чоловік з числа особового складу, 4 водовозки  від підприємств.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-