Вибух гранати в Одесі: поліція виявила арсенал боєприпасів

Вибух гранати в Одесі: поліція виявила арсенал боєприпасів

Укрінформ
Правоохоронці Одеси, що здійснюють кримінальні провадження за фактом загибелі підлітка від вибуху гранати, встановили особу власника арсеналу боєприпасів, що незаконно їх зберігав.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк.

"Сьогодні в Одесі сталася трагедія, в результаті якої один підліток загинув, двоє поранені, причому один із них зазнав поранення середньої тяжкості... Співробітники поліції встановили особу, що незаконно зберігала у себе арсенал вибухонебезпечних предметів", - зазначив Форостяк.

У рамках кримінального розслідування вирішується питання про передачу матеріалів до Військової прокуратури Південного регіону України, додав радник очільника главку Нацполіції.

За даними поліції, виявлено чотири гранати Ф-1, три гранати РГД-5, тротилову шашку вагою 400 грамів, 7 запалів до гранат, ручні димові гранати, а також сигнальні освітлювальні набої, три саперні лопати і спусковий механізм гранати РПГ-22.

Як раніше повідомляв Укрінформ, в одному з багатоквартирних будинків у Малиновському районі м. Одеси від вибуху гранати загинув 16-річний підліток, двоє його приятелів поранені.

Читайте також: Від вибуху гранати в Одесі загинув підліток

Кримінальні провадження ведуться слідчими поліції за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 115 (умисне вбивство з поміткою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-