Під заставу випустили інструктора, який поранив оператора «Першого Криворізького»

Під заставу випустили інструктора, який поранив оператора «Першого Криворізького»

Укрінформ
Інструктора, що поранив оператора сайту «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка під час командно-штабних навчань, випустили під заставу.

Про це повідомив Перший Криворізький.

«Інформацію про внесення застави в 400 тисяч гривень підтвердив прокурор Олексій Пустоваров», - йдеться в повідомленні.

Хто саме вніс таку суму за підозрюваного не повідомляється. Сім'я, друзі і колеги журналіста приголомшені такою новиною.

На даний момент відомо, що безпосередньо від обвинуваченого сім'ї на лікування В'ячеслава було передано в перший день 8 тисяч гривень. Про передачу інших грошей сім'ї невідомо. На даний момент В'ячеслав знаходиться в стабільному, але важкому стані в лікарні імені Мечникова в місті Дніпро.

Як раніше повідомляв Укрінформ, 6 липня під час командно-штабних навчань територіальної оборони отримав вогнепальне поранення шиї оператор інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслав Вовк, у нього діагностовано наскрізне вогнепальне поранення шиї, пошкоджено хребет і спинний мозок. Лікарі провели дві складні операції. Стан пораненого був важким.

Інструктора, який з необережності поранив представника ЗМІ, затримали криворізькі поліцейські. У прес-службі Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області повідомили, що в діях 43-річного підозрюваного убачаються ознаки двох злочинів: необережне тяжке тілесне ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу України) і незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 УК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від двох до п'яти років. Рішенням суду до нього застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін 60 днів з можливістю внесення застави в сумі 400 тис. гривень.

Читайте також: Пораненого на військовому полігоні оператора прооперують за десять днів

Також з'ясувалося, що його притягнули до військових навчань як волонтера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-