Від вибуху гранати в Одесі загинув підліток

Від вибуху гранати в Одесі загинув підліток

Фото
Укрінформ
В одному з багатоквартирних будинків у Малиновському районі м. Одеси від вибуху гранати загинув 16-річний підліток, двоє його приятелів поранені.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Одеської області.

"Сьогодні, о 12.18, по лінії "102" надійшло повідомлення про вибух в одному з багатоквартирних будинків у Малиновському районі м. Одеси. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Хмельницького відділу поліції, представники прокуратури №2 та спеціалісти Вибухотехнічного управління обласної поліції", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що вибухнула граната РГД-5. У результаті вибуху загинув 16-річний підліток, ще двоє його приятелів з пораненнями госпіталізовані до лікарні.

Правоохоронці встановлюють, яким чином граната потрапила до рук неповнолітніх. За попередньою версією, гранату до квартири приніс один із потерпілих приятелів загиблого.

Читайте також: Поліція кваліфікувала як теракт підрив трактора у полі на Донеччині

Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 115 (умисне вбивство з поміткою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України. Триває перевірка. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-