Пожежа в центрі Львова: міськрада відселила людей і підраховує збитки

Пожежа в центрі Львова: міськрада відселила людей і підраховує збитки

Укрінформ
У будинку на центральному проспекті у Львові, де напередодні виникла масштабна пожежа, розчищають пошкоджені вогнем приміщення і визначають вартість відновлювальних робіт. Мешканців із двох постраждалих квартир відселили.

Про це повідомилила прес-служба міської ради.

«Зараз підраховуємо вартість відновлювальних робіт. Паралельно розпочинаємо роботи і розчищаємо приміщення, пошкоджені вогнем і водою. Допомоги потребували двоє власників квартир – одного ми відвезли до родичів, іншому надали допомогу з тимчасовим житлом у готелі. Після обстеження і встановлення вартості аварійно-відновлювальних робіт, ймовірніше, будемо звертатись з цим питанням до міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій», - зазначив в.о. голови Галицької райадміністрації Львова Андрій Зозуля.

Як повідомляв Укрінформ, 16 липня близько 16.00 год. в квартирі на 2-му поверсі житлового будинку на пр. Свободи у Львові виникла пожежа. Вогнем пошкоджено дерев’яні балкони 2-го та 3-го поверхів та вся площа металевої покрівлі (500 кв.м). Знищені також крокви, лежні, обрешітка та пошкоджено дерев’яне міжповерхове перекриття 3-го поверху над іншою квартирою. Під час гасіння пожежі пошкоджені через залиття водою стелі та стіни в житлових квартирах частково 3-го та 2-го поверхів.

Читайте також: Пожежу в будинку на проспекті Свободи у Львові загасили

Постраждалий житловий будинок – пам’ятка архітектури місцевого значення. Знаходиться у зоні середньо-поверхової рядової забудови в межах центральної частини міста, цегляний до 1910 року забудови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-