Бойовиків

Бойовиків "ЛНР" змусили скидатись “на розважання” російських офіцерів

Укрінформ
Військовослужбовців російських окупаційних військ "ЛНР" змусили здавати гроші на "організацію відпочинку" членів комісії, офіцерів Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ, які приїхали на окуповані території з перевіркою.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Встановлено, що під час перевірки з’єднань та частин 1, 2 АК комісією Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ офіцери 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) здавали власні кошти на "організацію відпочинку" членів комісії", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в прес-службі, російським військовослужбовцям окупаційне командування продовжує блокувати роздачу "посвідчення учасника бойових дій", аби приховати факт присутності російських військових на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Читайте також: Луганські бойовики викрали на КПВВ жінку з проблемами слуху

"Так, особам, що залучалися до ведення бойових дій проти сил АТО у 2014 році, не видають "посвідчення учасника бойових дій" для приховування факту їх участі у збройному конфлікті на тимчасово окупованих територіях Сходу України", - уточнюється в повідомленні.

За інформацією ГУР, між військовослужбовцями з’єднань і частин 1 та 2 АК поширюється невдоволення діями командування російських окупаційних військ, що насамперед викликано черговими спробами приховування участі у бойових діях громадян РФ (відсутністю відповідних пільг) та поборами грошового забезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-