Херсонщина обмежила рух вантажівок на низці доріг

Херсонщина обмежила рух вантажівок на низці доріг

Укрінформ
На Херсонщині через спекотну погоду обмежили на низці доріг області рух для вантажних транспортних засобів.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції в області у Facebook

"Відповідно до чинного законодавства України, а також згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації у разі тривалого тримання спекотної погоди (температура повітря 28 і більше градусів) на окремих ділянках автодоріг Херсонської області вводиться обмеження для руху вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженість яких перевищує 7 тонн на одну вісь. Дані ділянки облаштовані відповідними дорожніми знаками. Рух по автодорогах Херсонщини даних транспортних засобів буде обмежуватися з 08.00 до 20.00", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Австрії 7 тисяч курей випали з фури та заблокували автобан

Як зазначають у поліції, для зручності водіїв великовагового транспорту службою автомобільних доріг у Херсонській області облаштовані спеціальні майданчики для відстою транспортних засобів. Вони знаходяться на автодорогах Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (184 та 378 км), Харків – Сімферополь (498 та 526 км), Олешки – Гола Пристань – Скадовськ (18 км), Мар'янське – Берислав (9, 44, 58 та 98 км), Кам'янка-Дніпровська – Велика Лепетиха – Каховка (27 км), Снігурівка – Антонівка (37 км), Нова Каховка – Армянськ (53 км), Високопілля – Велика Олександрівка – Берислав (0,33, 66 та 80 км).

За інформацією поліції, введені обмеження для ватажівок не поширюються на транспортні засоби, які перевозять вантажі, що швидко псуються або використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-