У Тернополі Порошенко побував на новосіллі у бойового офіцера

У Тернополі Порошенко побував на новосіллі у бойового офіцера

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки до Тернополя заїхав на новосілля до родини Дмитра Мерзлікіна - майора 24-ї бригади, який у 2014 році був важко поранений, однак після 38 операцій повернувся до лав ЗСУ.

Про це Глава держави написав у Фейсбуці

“Я мрію, щоб кожен український герой мав таку квартиру. Заїхав сьогодні на новосілля до родини Мерзлікіних у Тернополі. Майор 24-ї окремої механізованої бригади Дмитро Мерзлікін 11 липня 2014 року, внаслідок обстрілу Градами з території Росії, отримав важкі поранення в районі Зеленопілля на Луганщині. Переніс 38 важких операцій. Зараз повернувся до Збройних сил і з честю служить у військовому комісаріаті. Дякую, Дмитре. Ви справжній приклад”, - написав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко у п’ятницю перебуває з робочою поїздкою у Тернопільській області. 

Читайте також: Порошенко хоче, аби в Тернополі з'явився кардіологічний центр

Глава держави взяв участь у відкритті реконструйованого радіологічного корпусу з надбудовою під розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізації комунального закладу Тернопільської облради “Тернопільська університетська лікарня”, а також передав службові автомобілі групам реагування патрульної поліції районних відділів та відділень області.

Фото: Петро Порошенко, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-