Порошенко хоче, аби в Тернополі з'явився кардіологічний центр

Порошенко хоче, аби в Тернополі з'явився кардіологічний центр

Укрінформ
Президент Петро Порошенко, виступаючи в Тернополі на відкритті діагностичного центру університетської лікарні, заявив, що в облцентрі має бути також кардіологічний центр, де б робилися надскладні операції.

Главу держави підтримав голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогоднішній діагностичний комплекс - не останнє, що ми маємо зробити в університетській лікарні. Кардіологічний центр. І те, що я хочу побачити, - щоб у Тернополі робилися операції на відкритому серці, а не возили пацієнтів до інших міст. Тернопіль - облцентр, саме тут працюють найкращі лікарі. Навіщо ж від цього відмовлятися?" - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко відкрив сучасний лабораторний центр у Тернополі

Як повідомляв Укрінформ, Президент Порошенко спільно з головою обласної ради Віктором Овчаруком та головою ОДА Степаном Барною  взяв участь у відкритті сучасного лабораторного центру, створеного у Тернопільській університетській лікарні. Центр відповідає всім нормативам, які сьогодні існують у лабораторній справі. У ньому є біохімічні, імунологічні, бактеріологічні лабораторії, оснащені найновішим обладнанням. У перспективі центр буде забезпечувати лабораторною діагностикою всі медичні комунальні установи міста та області. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-