Стрілянина в центрі Харкова: двоє поранених

Стрілянина в центрі Харкова: двоє поранених

Укрінформ
У Харкові правоохоронці встановлюють обставини конфліктної ситуації на головній Сумській вулиці, де в результаті стрілянини поранено двох людей.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій Головного управління поліції в Харківській області Ольга Грабар.

"Напередодні близько 19:15 до Шевченківського відділу поліції надійшла інформація про стрілянину на вулиці Сумській, де двоє людей поранено. За викликом виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули місце події та опитали свідків. З'ясувалося, що  причиною сварки стала розпочата мешканцями будинку прибудова до лоджії. Цим будівництвом були незадоволені власники кафе, яке прилягає до житлового будинку та межує з лоджією. Між сторонами вже неодноразово траплялися конфлікти. Кульмінація стосунків закінчилося стріляниною", - зазначила Грабар.

Читайте також: На Дніпровській набережній Києва сталася стрілянина, є поранений

За її словами, двоє громадян - знайомі господарів лоджії, які допомагали їм зробити прибудову - із пораненнями від травматичного пістолета доправлені до лікарні: "Їхній стан задовільний".

"Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину", - повідомила прес-офіцер.

За її словами, їхнє місцезнаходження встановлюється: "Поки що ніхто не затриманий".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-