Одесит

Одесит "замінував" свій дім - назло цивільній дружині

Укрінформ
Близько 150 мешканців будинку та персоналу судової установи, що функціонує в будівлі, довелось евакуювати працівникам поліції та рятувальникам ДСНС, реагуючи належним чином на повідомлення телефонного абонента про "замінування" будівлі.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"При обстеженні будинку та прилеглої території вибухонебезпечних речовин, пристроїв чи предметів не виявлено. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України", - зазначили в поліції.

Вживаються заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності особи, причетної до вчинення вказаного правопорушення. Суд працює у звичайному режимі.

У поліції додали, що вже встановлено: телефонний дзвінок до поліції  здійснив 19-річний чоловік після випивки спиртного й сварки зі своєю цивільною дружиною, яка, на його думку, не дбає про їх спільну дитину.

Читайте також: Поліція затримала жартівника, який "замінував" міст на Прикарпатті

Псевдомінеру загрожує позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-