Стало відоме ім'я загиблого сьогодні в АТО бійця

Стало відоме ім'я загиблого сьогодні в АТО бійця

Фото
Укрінформ
Бійцем Збройних Сил України, який отримав несумісні з життям поранення внаслідок обстрілу бойовиками українських позицій в районі Зайцевого (ОТУ "Донецьк") в зоні АТО, став житель міста Жовква Львіської області Володимир Турчин.  

Про це написав депутат Жовківської міської ради Ігор Муравський у Фейсбуці

"Сьогодні Жовква втратила свого сина і захисника Турчина Володимира Богдановича 12.07.2017 р. Близько 05.10 з боку російсько-терористичних військ було здійснено обстріл по позиціях із застосуванням БМП-1, стрілецької зброї. Під час зміни вогневої позиції та переміщення в укриття було поранено сержанта Турчина Володимира Богдановича, який виконував бойове завдання", - написав Муравський.  

За словами Муравського, сержант Турчин перебував у бронежилеті та кевларовому шоломі. Депутат повідомив, що сержантові було надано першу медичну допомогу. 

"Військовослужбовця доправили до 65 мобільного шпиталю в/ч пп В2102, де приблизно о 8 год. 30 хв. 12.07.2017 року від отриманих поранень помер", - написав Муравський.

Він також зазначив, що загиблий військовослужбовець,1990 року народження, служив за контрактом, призваний 31 травня 2015 року Жовківським РВК Львівської області.    

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні зранку внаслідок ворожого обстрілу українських позицій в районі Зайцевого (ОТУ "Донецьк") було важко поранено одного з бійців ЗСУ. Від несумісних з життям поранень він помер у лікарні.

Фото: Ігор Муравський, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-