Суд у Рівному помилував бойовика, який

Суд у Рівному помилував бойовика, який "розчарувався у "ДНР"

Укрінформ
Мешканця Донеччини, який зізнався рівненським правоохоронцям про свою участь в терористичній організації «ДНР», Рівненський міський суд звільнив від відповідності.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

«Рівненським міським судом за результатами підготовчого судового засідання задоволено подання прокурора про звільнення від кримінальної відповідальності 57-річного уродженця Донецької області, який повідомив правоохоронцям про свою участь в терористичній організації. На підставі зібраних доказів доведено, що чоловік у 2014 році за обіцянку грошової винагороди вступив до складу одного із незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР», завданнями якої є зміна меж території та державного кордону України. Упродовж 2 місяців чоловік здійснював охорону стратегічних приміщень та будівель на території Слов’янського району на Донеччині», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що розчарувавшись в діяльності терористичної організації, донеччанин залишив тимчасово окуповану територію та прибув на Рівненщину, де щиросердно зізнався працівникам СБУ в своїй протиправній антиукраїнській діяльності.

Читайте також: Російські офіцери в ОРДЛО "об'їдають" бойовиків - розвідка

Під час досудового розслідування чоловік сприяв розкриттю кримінального правопорушення. Враховуючи це, а також, те, що в діях чоловіка немає складу іншого злочину, прокуратура області скерувала до суду клопотання про звільнення останнього від кримінальної відповідальності, яке суд задовольнив, звільнив підозрюваного від кримінальної відповідальності та закрив кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-