У дніпровській Pizza Veterano міг статися підпал – поліція

У дніпровській Pizza Veterano міг статися підпал – поліція

Укрінформ
Піцерія «Ветерано» в Дніпрі, за даними попередньої перевірки, була пошкоджена невідомими особами шляхом підпалу.

Про це Радіо Свобода повідомила речниця обласної поліції Ольга Кузнецова.

За її даними, за фактом пожежі правоохоронці відкрили два кримінальні провадження – за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна) та за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У прес-службі поліції зазначають, що зараз тривають слідчі дії, опитують свідків.

Читайте також: У Дніпрі “дивним чином” спалахнула Pizza Veterano

«100-відсоткової впевненості, що це був підпал немає, адже на місці не виявили слідів легкозаймистих речовин. Зараз ще триває експертиза», – додала Кузнецова.

Раніше в міському управлінні поліції виданню також повідомили, що на місці події слідів займистих речовин, вибухових приладів не виявили.

Як повідомлялося, у ніч з суботи на неділю у Дніпрі згорів літній майданчик піцерії «Ветерано», яку відкрили і де працюють демобілізовані військові, учасники АТО.

За словами власника закладу, демобілізованого бійця Андрія Сарвіри, займання помітив таксист о другій ночі і до приїзду рятувальників намагався разом з колегами загасити вогонь. Ніхто не постраждав. Власник закладу підозрює умисний підпал.

Як написав в Facebook один із засновників закладу Леонід Остальцев, пошкоджена піцерія буде відновлена.

Дерев’яна конструкція літнього майданчика піцерії згоріла вщент, завдані збитки встановлюються. Окрім того, пожежа пошкодила фасад будівлі, у якій, окрім піцерії, працює редакція газети «Дніпро вечірній».̀

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-