На Закарпатті завершились масштабні збори резервістів

На Закарпатті завершились масштабні збори резервістів

Фото
Укрінформ
На Закарпатті завершились навчання резервістів територіального резерву, кульмінацією яких стало знищення умовної диверсійної групи, яка мала на меті захопити стратегічні об’єкти.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Під час цього заняття резервісти напрацювали алгоритм дій під час допуску громадян на об’єкт, поводження під час наближення невідомих осіб до об’єкту, що охороняється, або забороненої зони. За легендою занять на об’єкт, що охороняється, було здійснено напад. Резервісти успішно провели вогневий бій, використовуючи різні види зброї. Вони перейшли від оборони до нападу та взяли полоненого. В результаті сутички було збережено цілісність газонасосної станції, яку охороняли бійці резерву", - зазначили у відомстві.

Заступник військового комісара Закарпатського ОВК по роботі з особовим складом полковник Петро Марко підкреслив важливість заходу.

Читайте також: Яворівський полігон: офіцерів навчають воювати, як в АТО

"Такі навчання важливі не тільки, щоб навчити тих, хто ніколи не тримав у руках зброю, а й згуртувати їх, зробити з них справжню команду. І за ці дні нам це вдалось. Звичайно, десять днів це мало, але і за цей час наші резервісти здобули безцінний досвід", — сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-