У Миколаєві внаслідок вуличного конфлікту зі стріляниною загинув чоловік

У Миколаєві внаслідок вуличного конфлікту зі стріляниною загинув чоловік

Укрінформ
У центрі Миколаєва напередодні пізно ввечері стався конфлікт зі стріляниною, внаслідок якого одна людина загинула, ще двоє поранені.
Про це інформує відділ комунікації Миколаївської області на офіційній сторінці у Facebook.
"Внаслідок конфлікту між громадянами одна людина загинула, ще двоє поранені. Подія відбулася на перехресті вулиць Соборна та Адміральська. ... Жоден з учасників конфлікту не звернувся до поліції із заявою", - йдеться у повідомленні.
За інформацією поліції, 8 липня близько 22:37 до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення із лікарні про госпіталізацію трьох чоловіків неслов’янської зовнішності, 29, 31 і 44 років. Двоє із них дістали вогнепальні поранення, а третій - із травмами голови, різаною раною лоба та пораненнями ноги - не приходячи до тями, помер у медичному закладі.
Співробітники поліції під час огляду місця події вилучили зброю та гільзи, які направлені на експертне дослідження.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Правоохоронці просять громадян, які стали свідками цього правопорушення або мають корисну для слідства інформацію, повідомляти про це в поліцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-