На Житомирщині авто разом із власником вибухнуло через недопалок

На Житомирщині авто разом із власником вибухнуло через недопалок

Укрінформ
На вулиці міста Олевськ Житомирської області 8 липня вибухнув автомобіль «Москвич», у салоні якого рятувальники виявили тіло його власника.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«8 липня о 12:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць м. Олевська сталося загоряння автомобіля «Москвич». Про це рятувальникам сповістили сусіди власника легковика, коли почули вибух. На час прибуття чергового караулу вогнеборців до місця пригоди полум’ям було повністю охоплено автомобіль. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї, поблизу гаража. В салоні, на водійському сидінні вони помітили тіло людини. Це був 47-річний власник авто. Чоловік уже не подавав ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Синаї підірвалося авто поліції: двоє загиблих

Як з’ясувалося, того дня власник легковика посварився зі своєю дружиною та пішов до гаража. Він був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік закурив цигарку та заснув.

«Недопалок упав у салоні та почав тліти. На задніх сидіннях знаходилась 10-літрова каністра з бензином, до якої дістався вогонь, що, ймовірно, і призвело до трагедії», – уточнюють у прес-службі управління.

О 13:05 рятувальники ліквідували пожежу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-