Ґвалтівник, звільнений з колонії, не протримався на волі двох місяців

Ґвалтівник, звільнений з колонії, не протримався на волі двох місяців

Укрінформ
Рівненські оперативники відшукали у Дніпропетровській області підозрюваного у згвалтуванні на Рівненщині 16-річної дівчини.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Працівники карного розшуку затримали чоловіка у одному із сіл Дніпропетровської області. Чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, зокрема, частиною 3 статті 152 (згвалтування), 2 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та частиною 1 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). 6 липня йому обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в поліції, у ніч на 25 червня 16-річна дівчина поверталася додому, коли дорогою села помітила автомобіль. Водій силоміць заштовхав її до салону та повіз у поле та згвалтував. Лише близько п’ятої ранку потерпіла дісталася додому і звернутися до поліції.

Читайте також: У ЄС засудили страту гвалтівника в Білорусі

Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 44-річний уродженець Херсонської області, громадянин Білорусії. Він вже перебував на лаві підсудних за вчинення крадіжок. А у травні цьогоріч звільнився із Городищенської виправної колонії, де відсидів дев'ять років за згвалтування.

Згідно із санкціями кримінальних статей йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до дванадцяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-